Geen dag is hetzelfde, zeker nu niet  Invloed, Mensenkennis en Vakkennis Balanceren.

VanDerLeestConsult MANAGEMENT SUPPORT: Techniek, management, resultaten

Organisaties, teams of individuen sterker maken... dat is mijn specialiteit. U wilt op een soepele manier resultaten boeken als organisatie.

Waar mens en techniek samen komen, productie, inkoop, contract management, sales, contract onderhandelingen; maar steeds weer de schakel mens en mensen en gebruik vab techniek. Geeft uw teams en individuen een robuuste kans resultaten te realiseren. Verbinden, plannen en uitrollen. Wat zijn de gewenste condities voor succes? Weet u dat? Is duidelijk wat er verwacht wordt?

 

U onderneemt en wij ondersteunen: Praktisch de bedrijfsvoering tijdelijk overnemen, optimaliseren maar ook nieuwe vereenvoudigde rapportage doorvoeren, gewoon pragmatisch aan het bedrijf werken. Soms spelen we een rol op de achtergrond als aanjager door te trainen, sparren of te coachen. We bieden nieuwe inzichten, we dragen bij met kennis en diepe internationale en contract ervaring.

Van der Leest Consultants | Interim Management

INTERIM

Meer dan 25 jaar internationale management ervaring met, projecten, programmes en bedrijfsvoering.

Een tijdelijke push om structuur en samenwerking te versterken.

Het gaat altijd om de resulaten.

Lees verder:

Van der Leest Consultants | Interim Management

COACHING

Natuurlijk: Coaching is talenten ontwikkelen en eigen kwaliteiten herkennen. Wat blijkbar niet iedereen kan ik help u om uw grenzen te verleggen en uw invloed te vergroten. Ervaar het effect en proef het succes.


Lees verder:

Van der Leest Consultants | Interim Management

TRAINING

Actuele training voor Ondernemers, Managers en ZZPers vind u hier.

 

  • Verwachtingsmanagement
  • Contractmanagement
  • Klantcontactdagen


Lees verder:

U kent het wel: planning, werkafspraken, samenwerken en vertrouwen komen soms ongewild onder spanning te staan. Projecten lopen anders dan verwacht en de risico's nemen toe. De wederzijdse verwachtingen matchen niet. U komt daar uit waar u niet heen wilde. Dat kan anders, met onze ondersteuning:

Planning en coördinatie: bewaking van de status en de voortgang op productie, projecten, organisatie-verbetering of regie-contracten.
Verbinden en betrekken: participatie daadwerkelijk realiseren, door samen de verantwoordelijkheid te dragen voor de dilemma's, planning en oplossingen.
Organiseren en managen: maak duidelijk wat de doelen zijn en zorg voor een omgeving waar iedereen bijdraagt aan succes.

Projecten of onderhoudscontracten: een strategisch en tactisch pragmatische aanpak, waarbij meebewegen en inspelen op ontwik-kelingen centraal staat. Risico, kwaliteit en kosten beheersen.
Samenwerking: afspraak is afspraak. Het gaat er om de krachten van het individu en het team optimaal te bundelen. Dat leidt niet alleen tot betere resultaten, maar ook tot meer plezier in het werk.

Management ondersteuning: mobiliseert de potentie, geeft mensen energie, monitort de vooruitgang, en daagt uit.

Wij bieden u de praktische versterking om de productiviteit en capaciteit van uw organisatie te verbeteren. U bent verzekerd van een toegewijde en effectieve ondersteuning. Met onze vakkennis en ervaring kunnen we ook voor u van betekenis zijn.