'No man is an Island'  John Done

Henk van der Leest

​Aangenaam. Mijn naam is Henk van der Leest. Ik heb van 1982 tot 2007 aan internationale projecten gewerkt en in Afrikaanse, Arabische en Caribische landen gewerkt en gewoond. Engineering, beleidsontwikkeling en communicatie waren mijn aandachtsgebieden als manager. Na 2000 heb ik me voornamelijk bezig gehouden met interim management, organisatie-advies en institutionele ontwikkeling. Met name in Nederland. Zo ben ik uitgegroeid tot een veelzijdig en ervaren Interim Manager, die gepokt en gemazeld is in training en coaching. Dankzij dit ruime referentiekader kan ik u volop 'out of the box' mogelijkheden bieden. Wellicht zelfs meer dan u vooraf voor mogelijk houdt.

Voorbeelden van werkgebieden

  • Participatieve processen ofwel praktische inspraak, draagvlak en verbinden in organisatie ontwikkeling.
  • Institutionele ontwikkeling NGO's, Overheden en maatschappelijke ontwikkelingen, beleidsvorming.

  • Strategisch en tactisch organiseren, budgetteren, plannen en managen.

  • MKB ondersteuning, feasibility studies en businessplannen (canvas en effectuation).

  • Coachen en sparren seniormanagers en ondernemers.

  • Management strategisch onderhoud en infra beheer water/tunnels/gebouwen.

  • Interim manager met een technische achtergrond: "Getting things in motion!"

Partners VanDerLeestConsult

Bart Schermerhorn Panza BV:
"Energizer", sterk in het mobiliseren en activeren van de management rol. Nyenrode PIM 2004 Een ervaren manager die in staat is uw bedrijfsvoering in korte tijd op het juiste spoor te zetten. Bart is zeer bedreven in het doorvoeren van maatregelen en het boeken van succes voor uw organisatie en uw teams. Hij is vooral actief in samenwerkingstrajecten bij overheden en semi-overheden. Bart Schermerhorn is een allround manager met uitstekende juridische kennis.

 

Caroline Wamsteker the MMS Worldwide Institute:
Personal Life Coach. Caroline is een inspirerende en motiverende sparringpartner voor velen. Ze onderscheidt zich door haar bijzondere ervaring en kennis van de zakelijke dienstverlening en persoonlijke ontwikkeling. Zij helpt bij het (terug) vinden van uw innerlijke kompas en zorgt ervoor dat u (weer) volledig vanuit uw kracht kunt werken. "Word (en blijf) succesvol in wat je doet." Caroline stelt de juiste vragen. Lid van de Coachpool van de KvK, Nobco Registercoach en MMS gecertificeerd coach. Tevens vaste begeleider van de HBO studenten ondernemen en innoveren.

Martijn Voorn Humind:
Martijn Voorn: initator, creator en coach voor organisaties, teams en individuen. Sterk en ervaren in het realiseren van beweging, het verbeteren van performance en individuele coaching. Martijn Voorn is actief met en voor diverse organisaties binnen de techniek, industrie, en de zakelijke dienstverlening. Met een gedurfde, directe en onderscheidende aanpak boekt Martijn zijn resultaten en weet hij de gewenste waarde toe te voegen. Nyenrode PIM 2004.

Jenny Crone Interim Manager familie bedrijven:
Was jarenlang directeur-eigenaar van een metaalbedrijf, de marktleider op het gebied van ketels voor tuinbouw. Gevormd aan het instituut Interventie Management van prof.L. Witvliet â€œBeen there, seen it, done it, but still curious”. Deelt nu haar kennis en ervaring met DGA's. Aanpakker die gewend is om de handen uit de mouwen te steken. Gespecialiseerd in familie bedrijven, het oplossen van knelpunten en crisismanagement.